Gemeente Den Haag

Foto's Marleen Sleeuwits in nieuw pand Liefhertje

Galerie, winkel en ontmoetingsplaats Liefhertje en De Grote Witte Reus is verhuisd! Op 5 november openen ze hun nieuwe pand aan de Stationsweg 137 met een tentoonstelling van fotograaf Marleen Sleeuwits. Werk van Marleen Sleeuwits (bron: grotewittereus.nl)

Marleen Sleeuwits maakte tot nu toe meestal emotieloze foto's van inwisselbare ruimten. Een kantoorlobby, een ondergrondse gang in een vliegveld.

Haar nieuwe foto's laten ruimten zien die zij zelf heeft ingericht, met materialen die je ook vaak op zulke onpersoonlijke plaatsen ziet: kunstmatige smaakmakers die de suggestie van luxe wekken.

Verhuizing Liefhertje

Liefhertje en De Grote Witte Reus was de afgelopen jaren gevestigd in een ander gebouw aan de Stationsweg, maar groeide daar geleidelijk uit. Op 5 november zijn ze vanaf om 15.00 open.

Boeken en design

Behalve de tentoonstelling is er een videoprogramma in de nieuwe projectruimte met werk van onder andere Sarah Carlier, Alexandra Crouwers en Pierre Derks. In de boekwinkel wordt een nieuwe publicatie gepresenteerd van het duo Sjoerd Knibbeler & Rob Wetzer, en in de winkel liggen veel nieuwe design items!

* De tentoonstelling van Marleen Sleeuwits is te zien tot en met 10 december. Meer informatie op www.grotewittereus.nl