Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

SPECTACULAIR CONGRES OP ZATERDAG 5 NOVEMBER A.S.


1. De afspraken over ons eerste congres zijn definitief vastgelegd. Het wordt gehouden op zaterdag 5 november van 10.30 tot 15.30 uur. Op een locatie waar nog geen enkele politieke partij heeft vergaderd: Studio 21 op het Mediapark in Hilversum (direct bij het station). Deze superstudio biedt ongekende mogelijkheden op visuele en andere gebieden.
Ons congres zal een voorbeeld zijn hoe moderne partijen zoiets in 2011 moeten aanpakken. Naast de politieke gedeelten zullen er enkele opvallende optredens zijn, inclusief ballet. Nadere informatie volgt over enkele weken.


2. Tot nu toe hebben al meer dan 100 deelnemers zich gemeld. Wie zich nog niet gemeld heeft kan dat doen via
tonluiting@50pluspartij.nl


3. Kandidaatstellingen voor o.a. het bestuur worden per 1 september geopend (dus niet nu). Hierover komt aan het eind van de maand augustus nader bericht


4. De eerste televisie-uitzending van 50PLUS is op dinsdag 6 september op Nederland 1 om 17.55 uur. Een prachtig tijdstip vlak voor het goed bekeken NOS-journaal Eén ding kunnen wij met een gerust hart beloven:
ook dit wordt iets spectaculairs wat door andere politieke partijen nog niet is vertoond. Een nadere aankondiging volgt op maandag 5 september.


5. De voor de toekenning van subsidie noodzakelijke accountantsverklaring over ons ledental is binnen en positief. We danken iedereen die zich hiervoor heeft ingezet.


---

Hilversum, 11 augustus 2011
Ton Luiting, voorlichter