Ingezonden persbericht


KvK-Startersdag: goede eerste stap op weg naar een eigen bedrijf!

Het starten van een eigen bedrijf is nog steeds populair. Tot en met het derde kwartaal van 2011 is het aantal starters met 9 % gestegen ten opzichte van vorig jaar. Ook bij het opzetten van een eigen bedrijf geldt dat een goede voorbereiding een grote succesfactor is. De KvK-Startersdag is een goede eerste stap op weg naar het eigen bedrijf. De afgelopen negen jaar hebben ruim 25.000 bezoekers in Noord-Nederland dit onderstreept. Zij lieten zich in één dag informeren over het starten van een eigen bedrijf. De Kamers van Koophandel organiseren dit bekende evenement op zaterdag 5 november a.s. voor de tiende keer.

De Kamer van Koophandel bereidt potentiële ondernemers voor op het zelfstandig ondernemerschap. Elk jaar organiseren de Kamers van Koophandel daarom de Startersdag. De tiende editie van de KvK-Startersdag vindt plaats op zaterdag 5 november in het Friesland College in Leeuwarden en in Martiniplaza in Groningen.

Tijdens deze dag is een groot aantal partijen aanwezig op de informatiemarkt die de starter op weg kan helpen. Ook zijn er verschillende presentaties. De bezoeker kan deel nemen aan presentaties over o.a. wetten en regels, financiering, ondernemen als freelancer, belastingzaken, marketing en reclame en social media. Het is bovendien een ideale gelegenheid om te netwerken.

Locaties

Friesland College Leeuwarden, Julianalaan 97
Martiniplaza Groningen, Leonard Springerlaan 2

Tijd

10.00 tot 16.00 uur.

Aanmelden
Aanmelden kan nog via www.kvk.nl/startersdagnoord. De toegang is gratis.