Politie Zeeland


---

1788-2011 Diefstal uit woning, Vlissingen
Vrijdagmiddag tussen 12.25 uur en 17.15 uur is er ingebroken in een woning aan de Callenfelsstraat in Vlissingen.
Uit de woning zijn genotmiddelen, computerapparatuur, fotoapparatuur en een spelcomputer met onbekende waarde weggenomen.
Er is een raam geforceerd; het totale schadebedrag is onbekend.

Tussen vrijdagmiddag 15.10 uur en vrijdagavond 18.50 uur is er ingebroken in een woning aan de Brahmslaan in Vlissingen.
uit de woning is computerapparatuur met onbekende waarde weggenomen. Er is een raam opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.

1789-2011 Rijden onder invloed, Terneuzen
Vrijdagavond rond 21.00 uur is een 64-jarige automobilist uit Terneuzen, aan de Tractaatweg in Terneuzen, gecontroleerd op het rijden onder invloed.
De man stond met zijn auto stil op de Tractaatweg. Toen agenten, die voorbij reden, keerden om hem te controleren reed de man weg. Hij reed slingerend tussen twee rijstroken heen en weer en kwam in een bocht bijna in aanrijding met een hem tegemoet komende auto.
Uit ademanalyse bleek dat de man ongeveer 4,2 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

1790-2011 Rijbewijs ingevorderd na snelheidsovertreding
Vrijdagavond rond 21.25 uur is het rijbewijs van een 25-jarige automobilist uit Terneuzen, aan de Oostpoortweg in Westdorpe, ingevorderd na een snelheidsovertreding.
De man reed met een gecorrigeerde snelheid van 155 km/u over genoemde weg. De toegestane maximum snelheid is hier 80 km/u. Tegen de man is tevens proces-verbaal opgemaakt.

In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01.15 uur is het rijbewijs van een 22-jarige automobilist uit Terneuzen, aan de Oostpoortweg in Sas van Gent ingevorderd na een snelheidsovertreding.
De man reed met een gecorrigeerde snelheid van 137 km/u waar 80 km/u is toegestaan. Ook tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.