Succesvolle lancering van nieuw vakantiepark aan het Markermeer


“Verkopen van recreatief vastgoed gaat prima, als de locatie maar klopt!”

UITDAM, 20111101 -- Afgelopen weekend hadden genodigden de kans om kennis te maken met een nieuw project op een A1-(watersport)locatie net boven Amsterdam; Marina Resort Uitdam. Maar liefst 43 recreatiewoningen werden in de voorverkoop reeds gereserveerd.

Op zaterdag 29 en zondag 30 oktober jongstleden vond er een VIP-weekend plaats op het nieuw te realiseren project Marina Resort Uitdam. Genodigden (o.a. mensen die nu al een plaats in de haven hebben) hadden de mogelijkheid om, nog voordat de verkoop officieel van start gaat, een kijkje te komen nemen op deze nieuwe projectlocatie aan het Markermeer. De uitstekende (watersport)locatie in combinatie met het rendement van 5,5% netto, dat voor 15 jaar wordt gegarandeerd, zorgden voor een uitzonderlijk hoge opkomst. Daarnaast kunnen er reeds kavels gereserveerd worden via de website www.marinaresortuitdam.nl. In totaal werden er tot op heden al 43 kavels geopteerd. Vakantie Makelaar, die als verkopende partij optreedt, verwacht op zaterdag 5 en zondag 6 november een nog veel grotere opkomst als gevolg van de inzet van een marketingcampagne rondom de start verkoop van het project. Geïnteresseerden kunnen op die dagen tussen 11.00 en 16.00 uur langskomen in het verkoopcentrum op locatie, alwaar een grote maquette een goed beeld geeft van het totale plan.

Uitzonderlijk project op een A1-locatie
Marina Resort Uitdam zal gerealiseerd worden op een zeer aantrekkelijke (watersport)locatie nabij Amsterdam. Direct aan het Markermeer verrijzen 214 luxe recreatiewoningen en appartementen in de stijl van de streek, grotendeels met een directe ligging aan het water. Voor de boot kan desgewenst een ligplaats gerealiseerd worden bij de woning of gereserveerd worden in de jachthaven. De overige voorzieningen zullen bestaan uit een receptie, overdekt zwembad, indoor speeltuin, supermarkt, snackbar, restaurant en fietsenverhuur. De verhuur en het beheer worden verzorgd door Landal GreenParks.

Over Vakantie Makelaar

Vakantie Makelaar is dé specialist in recreatief vastgoed. Vakantie Makelaar richt zich puur op de recreatiemarkt en beschikt over een breed koopaanbod van bestaande en nieuwe vakantiewoningen in binnen- en buitenland.