Laatste weekend KERA-TEX 2011 in Zoetermeer


Grote verkooptentoonstelling over de relatie tussen keramiek en klei.

ZOETERMEER, 20111104 -- Zaterdag 5 en zondag 6 november is uw laatste kans om KERA-TEX 2011 te zien. Op deze grote verkooptentoonstelling laten 54 keramisten in 264 werken hun visie zien op de relatie tussen de hardheid van keramiek en het zachte van textiel. Locatie: kunsthal TERRATORIUM, Philipsstraat 18, Zoetermeer. Open van 13.00 tot 17.00 uur. Toegang gratis.

Klei en textiel, al duizenden jaren belangrijke materialen voor het vervaardigen van gebruiksvoorwerpen. Ook in de kunstwereld wordt volop met deze materialen geëxperimenteerd. Nog steeds weten kunstenaars nieuwe invalshoeken te vinden. Tijdens de expositie KERA-TEX 2011 zal de combinatie van de twee disciplines laten zien dat keramiek en textiel anno 2011 nog steeds in staat zijn het publiek te verwonderen.

Terra Art Project selecteerde 54 keramisten die tijdens de verkoopexpositie KERA-TEX hun visie tonen op de relatie tussen keramiek en textiel. De grote hoeveelheid exposanten zorgt voor veel diversiteit. Er werden geen beperkingen opgelegd wat betreft grootte en onderwerp en iedere keramist was vrij het thema op een eigen manier te interpreteren. Bijzonder is dat een groot deel van de werken die te zien zijn, speciaal voor deze verkoopexpositie werd vervaardigd.

De expositie toont het boeiende resultaat van het contrast maar ook het contact tussen het de hardheid van keramiek en het zachte van textiel. De uniekheid en diversiteit zorgen voor een hoop kijkplezier zonder dat hier specifieke kennis van kunst voor is vereist. Dit maakt KERA-TEX 2011 voor iedereen de moeite van het bezoek waard.
Zie ook: www.terra-artprojects.com





Ingezonden persbericht