Ingezonden persbericht

Amsterdam, 21 oktober 2011

Première eerste muziekvoorstelling Lolly Jane Blue zaterdag 5 november in Amsterdam!

Passie voor muziek, film, mode en design verbindt een groep kunstenaars die de betoverende, audiovisuele wereld van Lolly Jane Blue creëren. Onder regie van Dick Hauser maken ze hun eerste theaterprogramma: The Odyssey of Lolly Jane Blue. Op zaterdag 5 november 2011 vindt de première van deze voorstelling plaats in het M-Lab in Amsterdam.

De eerder uitgebrachte muziekvideo's van Lolly Jane Blue werden wereldwijd onderscheiden met Awards en door ruim 700.000 mensen online bekeken. De laatste Awards voor "White Swan" werden uitgereikt op het festival 'I've Seen Films' in Milaan uit handen van juryleden Anton Corbijn en Rutger Hauer.

In de theatervoorstelling is de korte film 'Requiem 2019', geregisseerd door Rutger Hauer en Sil van der Woerd en met soundtrack van Lolly Jane Blue, te zien. Deze film werd, na een inleiding van Rutger Hauer en Sil van der Woerd, afgelopen maandag 17 oktober 2011 als voorfilm vertoond op de landelijke première van de film 'De Heineken ontvoering'. De film gaat over de laatste walvis, die zijn ultieme vijand tegenkomt: de mens. De film 'Requiem 2019' komt pas begin 2012 online en is nu enkel te zien in de voorstelling The Odyssey of Lolly Jane Blue.

Zaterdag 5 november is de première van Lolly Jane Blue in het M-Lab in Amsterdam.

Adres: Aambeeldstraat 10-E, 1021 KB Amsterdam

Aanvangstijd: 20:15 uur

Kaarten: E17,50, CJP/Stadspas E15,50

Kaarten verkrijgbaar via: http://www.m-lab.nl

Stap in de sprookjesachtige wereld van Lolly Jane Blue! Kijk op http://www.lollyjaneblue.com

Lolly jane Blue bestaat uit: Anouk de Groot, Sil van der Woerd, Tim Meijer, Djovrie Krus, Jacek Koba en Elmar Notenboom.

Einde bericht