1e grote Hair & Beautybeurs Afro, Latin, Caribische & Aziatische vrouw


Eerste grote hair – en beautybeurs voor Afro, Latijnse, Caribische en Aziatische vrouwen in AMSTERDAM

Amsterdam, 20110720 -- Stichting Fabulous Visions, afgekort Fab Visi, organiseert op zaterdag 5 november 2011 van 11.00 – 22.00 uur in het World Fashion Centre te Amsterdam de Fab Visi Hair & Beauty Beurs. Het is de eerste grote consumentenbeurs met Afro, Latijnse, Caribische en Aziatische vrouwen als doelgroep.

Haar, mode, cosmetica, gezondheid en lifestyle zijn belangrijke kernwoorden. Nog niet eerder in Nederland zijn Afro, Latijnse, Caribische en Aziatische vrouwen op een hair – en beautybeurs het middelpunt van de aandacht geweest. Stichting Fabulous Visions brengt daar verandering in door de eerste Fab Visi Hair & Beauty Beurs te realiseren. De stichting vindt dat deze vrouwen een speciaal platform verdienen als het om de onderwerpen ‘hair’ en ‘beauty’ gaat.
Wat hen betreft is het World Fashion Centre als, dé ontmoetingsplaats voor de mode, bij uitstek de ideale locatie voor dit uniek evenement. De Fab Visi Hair & Beauty Beurs vormt het uitgelezen moment voor bedrijven en organisaties die zich op de Afro, Latijnse, Caribische en Aziatische gemeenschap richten om zichzelf te presenteren. Zij kunnen hun producten en diensten op vernieuwende wijze aan de ‘vrouw’ brengen. Dit uitgebreid aanbod van standhouders in de 3500 m² grote ruimte moet bezoekers dé ultieme shopervaring bezorgen. Zij kunnen nu al hun kaarten met korting via de officiële beurswebsite aanschaffen. De stichting heeft heel wat in petto voor het publiek.

Onder meer haar- en modeshows, demonstraties, optredens en make-overs worden de ingrediënten van dit gezellig dagje uit. Bezoekers kunnen zich bij de ‘Wall of Fame’ laten fotograferen en ter plekke hun foto ontvangen. Wie op tijd komt krijgt een gratis ‘goodiebag’. Deelnemende haar – en beautysalons kunnen meedingen naar de Fab Visi Award. De stichting wil hiermee salons in het zonnetje zetten die zich op creatieve en baanbrekende wijze hebben weten te onderscheiden. De stichting, die de Fab Visi Hair & Beaty Beurs vanuit haar standplaats in Zoetermeer organiseert, roept bedrijven, organisaties en particulieren op om te participeren. De mogelijkheden zijn divers.

Men kan bijvoorbeeld een stand tegen een scherp tarief huren op de Fab Visi Hair & Beauty Beurs of meedoen met de Fab Visi Award. De stichting is ook op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die mee willen helpen om dit uniek evenement tot een daverend succes te maken. Beschikbare informatie is nu te vinden op de officiële beurswebsite www.fabvisi.com. De website wordt de komende maanden geüpdate met relevante en praktische informatie.





Stichting Fab Visi