Ingezonden persbericht


DE BALIE BERICHT

Goed Gedrag
Kustaw Bessems interviewt Jan Marijnissen

- met iedere maand bijzondere bijdragen van Pierre Bokma

Late Night Talkshow / Za 5 nov / Aanvang: 22.00 uur / ¤ 18,50 / ¤12,50 met korting / / Diner-kaarten mogelijk

Jan Marijnissen: een persoonlijkheid die weinig introductie behoeft, maar iemand die aan deze roerige politieke tijden een verrassende duiding kan geven. Aanstaande zaterdag voelt politiek commentator Kustaw Bessems hem live aan de tand tijdens zijn maandelijkse Late Night Talkshow Goed Gedrag in De Balie. Waarom is de SP weer helemaal terug in de voorhoede van de landelijke politiek? En wat vindt Marijnissen als partijvoorzitter eigenlijk van de 'kwestie-Mauro' en Griekenland?

Tijdens deze avond vol verrassingen zijn er bijzondere bijdragen van o.a. Pierre Bokma en is er muziek van Coco Jones. Na afloop gaat de bar onmiddellijk open, wordt de zaal omgetoverd tot een dansvloer en barst samen met de Amsterdam Filmweek de grote Late Night Afterparty los!

Over Goed Gedrag
Het is zaterdagavond, het Leidseplein in Amsterdam bruist als altijd. In De Balie zit het publiek klaar voor de maandelijkse Late Night Talkshow. Steeds één gast of één thema, om méér te weten te komen. Op onvoorspelbare momenten wordt het spraakmakende interview onderbroken door sterren uit de wereld van theater en muziek, die het gesprek elk moment een andere wending kunnen geven. De vorige aflevering waren dit Hans Teeuwen en Pierre Bokma, wiens bijdragen gast Bram Moszkowicz 'een cadeautje' noemde.

Goed Gedrag
Late Night Talkshow met Kustaw Bessems en Jan Marijnissen Incl. bijzondere bijdragen van Pierre Bokma
Zaterdag 5 november
Aanvang: 22.00 uur
Entree: ¤ 18,50 / ¤ 12,50 met et korting (CJP/Studenten/Stadspas/65+) Diner-kaarten mogelijk

Kaarten aan de kassa of via www.debalie.nl

Noot voor de redactie:

onderstaande informatie is

Ingezonden persbericht