OCCUPYROTTERDAM

Part-time activisme werkt!

Persbericht; Rotterdam, 1 november 2011

Part-Time * Part-Time = Full-Time OccupyRotterdam.

Sinds vrijdag 28 oktober is er een permanent tentenkamp opgeslagen voor het WTC op het Beursplein te Rotterdam.

Dit is het gevolg van de snelle groei die OccupyRotterdam de afgelopen weken heeft doorgemaakt. Er is een brede basis ontstaan uit alle lagen van de Rotterdamse samenleving die op een superefficiënte manier gezamenlijk Full-Time actie voert

Elke dag vertellen we aan voorbijgangers en geïnteresseerden de reden van onze actie. Wij ­ het gewone volk van Rotterdam- maken elkaar elke dag wijzer en enthousiaster!

Zaterdag 5 november staat in het teken van 'HET FORUM'.

Op de trappen aan het Beursplein wordt de eeuwenlange traditie van het forum weer nieuw leven ingeblazen.

Het Forum start om 13:00 .

Aansluitend muziek, workshops, dans etc.

Wij presenteren ons gedachtengoed en gaan met jou in discussie. Buiten op het plein, in de publieke ruimte die van ons allemaal is!

Laat je horen aan ons en aan de rest van Rotterdam!

Wie organiseert dit?

OccupyRotterdam is tegelijk met meer dan 900 Occupy acties in steden over de hele wereld op zaterdag 15 oktober gestart, in navolging van de Arabische opstanden, de Spaanse Indignados en Occupy Wall Street. Inmiddels is de beweging binnen drie weken uitgegroeit tot 2261 steden.

OccupyRotterdam is een actieve beweging, we betrekken en informeren voorbijgangers met spandoeken, flyers en dialoog. Eke dag om 18u worden open vergaderingen gehouden waarin thema's besproken en actieplannen gemaakt worden.

OccupyRotterdam heeft bewust geen leiders of vertegenwoordigers en is niet gelieerd aan een instituut, organisatie of politieke partij. Dit is een actie namens, door en voor iedereen. We nodigen iedereen uit om zich bij ons aan te sluiten.

Wij eisen ons recht op om vreedzaam bijeen te komen, zonder geweld, zonder uitsluiting van wie dan ook. Vooruitgang, samenwerking en bewustwording ­ daar streven we naar.

Einde persbericht




Ingezonden persbericht