Psycho-medisch centrum Parnassia

Nieuws

Durft u de uitdaging aan?

21-10-2011

De Parnassia Laan van Meerdervoort Loop, die op zondag 6 november 2011 wordt georganiseerd in Den Haag, is een echte uitdaging. Start en finish zijn in Kijkduin. De route is erg mooi en loopt over asfalt, duinpaden en het strand. De start van de 10km en 5km is om 13:00 uur op het Deltaplein.

Naast een paar duizend recreanten en meerdere Nederlandse kampioenen, nemen ook de lokale toppers Khalid Choukoud en Thomas Poesiat deel. Bedrijven kunnen zich als business team aanmelden en een sportieve inspanning leveren met collega's en/of relaties.

Iedereen kan meedoen!

Jeugd
Voor jeugdige loopfanaten is er de 1K Runaway voor jongens en meisjes van 7 tot en met 12 jaar, een Kids Run over 1km voor 5&6-jarigen en een Peuterloop over 350m voor de allerkleinsten tot en met 4 jaar. Deelname is gratis, mits aangemeld voor vrijdag 28 oktober!

Volwassenen
Zowel wedstrijdatleten, als recreatieve hardlopers kunnen deel nemen aan de Parnassia Laan van Meerdervoort Loop. L.idmaatschap van een atletiekvereniging is geen voorwaarden. In 2010 namen ruim 2200 lopers en loopsters deel aan de 10km-loop. Ook hievoor geldt, dat inschrijving online mogelijk is tot 28 oktober.

Parnassia
Ook dit jaar is Parnassia weer hoofdsponsor van de Laan van Meerdervoortloop. Hoewel het sponsorschap van de Laan van Meerdervoort Loop niet direct voor de hand ligt, sluit het wel degelijk naadloos aan bij het speerpunt van Parnassia: een gezonde geest en een gezond lichaam gaan hand in hand. Beweging en een actieve leeftstijl bevorderen dat. Dit geldt niet alleen voor onze patiënten, maar voor iedereen. Wij ondersteunen dus van harte dit sportieve Haagse evenement en dagen graag iedereen uit om samen met ons in beweging te komen. Ook onze collega-organisaties Brijder Verslavingszorg en Palier sponsoren mee.