Burgemeesters nemen voor goede doel revanche op Herdgang

Persbericht van Leprastichting

Zondag 6 november speelt het Nederlands Burgemeesterselftal (NBE) om 13.00 uur op het sportcomplex van PSV, Oirschotsedijk 12 in Eindhoven een voetbalwedstrijd ten bate van de Leprastichting.

Na afloop van deze wedstrijd zal de sponsor van het Burgemeesters Elftal, Circle Software uit Eindhoven, een cheque overhandigen aan het goede doel.

Het burgemeesterselftal, dat officieel staat ingeschreven bij de KNVB, speelt circa acht wedstrijden per jaar ten bate van de Leprastichting. In de ruim negentien jaar van zijn bestaan is nu ruim 420.000 Euro bijeengebracht. Het elftal van Circle Software bestaat uit een enthousiaste combinatie van relaties en medewerkers. In april dit jaar eindigde de wedstrijd in een overwining van Circle Software.

Voor het burgemeesterselftal treden zondag o.a. A.B.A.M. Ederveen (Valkenswaard), A.A.M.M. Heijmans (Weert), P.E. de Jong (Westvoorne), J.A. v.d. Laan (Noordenveld), C.H.J. Lamers (Houten), H.A. van der Meer (Zederik), V. Molkenboer (Leerdam), G.D. Renkema (Nijkerk) A.G.J.M. Rombouts ('s-Hertogenbosch), H.G. Vos (Nuth), J.B. Waaijer (Zoetermeer) aan. De burgemeesters worden gecoached door de heer J.A. Leegwater (oud-burgemeester Scheemda).

*

Links:
http://www.nederlands.burgemeesterselftal.nl



Razende Robot Reporter