Ingezonden persbericht


Amsterdamse artiesten steunen actie voor AT5
'Nacht van AT5' in Panama om zender te redden

Amsterdam 26 oktober 2011 - De Jeugd van Tegenwoordig, The Opposites, Ellen ten Damme, Charly Luske e.v.a. treden zondag 6 november op tijdens de 'Nacht van AT5' in Panama. Zij steunen de actie van de Vrienden van AT5 om de stadszender te redden! Vrienden van AT5 kunnen zich gratis aanmelden op www.vriendenvanat5.nl of facebook.com/ vriendenvanat5. De avond wordt live uitgezonden op AT5 en op Wild FM radio.

De Nacht van AT5 wordt een avond vol met Amsterdams talent. Van 19.00 uur tot 24.00 uur treden naast de bovenstaande artiesten treden ook Thé Lau, Yori Swart, Lange Frans, Michiel Borstlap, Double X, The Crowns, Harry Slinger, Dries Roelvink, Lange Frans, Danny de Munk en nog vele anderen op. Daarna begint de afterparty met DJ Roog en Greg van Bueren (HARDSOUL) op de afterparty. Op deze avond is er ook een ludieke quiz met teamcaptains Isa Hoes en Rik van der Westerlaken. Er komen heel wat AT5-coryfeeën op het podium en natuurlijk interviewt Frank Awick de artiesten. Panama en alle artiesten werken belangeloos mee aan dit Amsterdamse feest.

De Nacht van AT5 wordt georganiseerd door de Vrienden van AT5. Dit burgerinitiatief van bezorgde Amsterdammers wil voorkomen dat het scherm van de kleurrijke Amsterdamse stadszender op zwart gaat. Op 22 november vergadert de Amsterdamse politiek over de toekomst van AT5. Met de Nacht van AT5 willen de Vrienden van AT5 de politici wakker schudden dat de zender niet mag verdwijnen. De actie moet ook weer nieuwe vrienden van AT5 opleveren. Op dit moment hebben zich ruim 24.000 mensen aangemeld.

De Nacht van AT5 wordt mogelijk gemaakt door belangeloze bijdragen van: Panama, The Music Matrix, Agents After All, Wild FM, AT5 en alle mensen en artiesten die gratis meewerken.

Nacht van AT5
Zondag 6 november 2011
19.00 tot 24.00 uur en afterparty van 24.00 uur tot 03.00 uur Toegang vanaf 18 jaar, vol = vol
Panama, Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam

www.vriendenvanat5.nl facebook.com/vriendenvanat5

Noot voor redacties

Informatie voor de redactie,

Ingezonden persbericht