Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT-

LADY GAGA EN BRUNO MARS OP DE MTV EMA'S 2011
SNOOKI EN JWOWW VAN JERSEY SHORE EN ASHLEY RICKARDS VAN AWKWARD ZIJN AANGEKONDIGD ALS PRESENTERS

Amsterdam, 17 oktober 2011
De line-up van de MTV EMA's 2011 wordt steeds uitgebreider en indrukwekkender. MTV maakt vandaag bekend dat Lady Gaga en Bruno Mars zullen optreden tijdens de show in Belfast. Lady Gaga en Bruno Mars zijn twee van de grootste popsensaties van de afgelopen jaren, met de meeste nominaties voor de MTV EMA's dit jaar. Daarnaast heeft MTV de eerste presentatoren van de MTV EMA's 2011 aangekondigd, namelijk Nicole 'Snooki' Polizzi en Jenni 'Jwoww' Farley van Jersey Shore en Ashley Rickards van de nieuwste MTV hitserie Awkward. De MTV EMA's 2011 wordt gehost door de multi-getalenteerde zangeres en actrice Selena Gomez. De show wordt op zondag 6 november live uitgezonden vanaf 21.00 uur.

Het is een ongelooflijk jaar geweest voor Lady Gaga en Bruno Mars, allebei GRAMMY®-award winnende artiesten. Gaga, leider van haar 'Little Monsters', blijft fascineren door haar muzikale brein, gevoel voor mode en de kunst die zij verwerkt in haar optredens. Muzikaal talent Bruno Mars behaalde dit jaar de multi-platina status voor zijn debuutalbum Doo-Wops & Hooligans. Zijn optreden tijdens de MTV EMA's 2011 is een mooie afsluiter van zijn uitverkochte tour door Europa.

Gaga en Mars sluiten zich aan bij de al eerder aangekondigde EMA artiesten Coldplay, Jessie J en LMFAO. Zij beloven het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen in de Odyssey Arena. De Red Hot Chili Peppers treden op in de legendarische Ulster Belfast Hall. Snow Patrol en Jason Derulo gaan optreden op het podium van het stadhuis van Belfast. Dit is de eerste keer dat de MTV EMA's vanaf drie locaties wordt gepresenteerd.

MTV EMA's 2011 wordt op zondag 6 november vanaf 21:00 uur uitgezonden op MTV.


- EINDE BERICHT -

Stelt u geen prijs op berichten van MTV Networks of een van onze zenders (MTV, Comedy Central, Nickelodeon)? Graag verzoek ik u dan een email te sturen aan pers@mtvne.com onder vermelding van afmelding.