Gemeente Schermer


Herfst-fair in Grote Kerk Schermerhorn

Zondag 6 november staat de Grote Kerk Schermerhorn in het teken van de herfst-fair. Temidden van feestelijke versiering met pompoenen en herfstbladeren bieden meer dan dertig stands cadeautjes en ideeën aan voor de decembermaand: er worden hoeden en sjaals getoond, er zijn stands met antiek en brocante, en boeken voor kinderen en volwassenen. En terwijl de ouders rondkijken kunnen de jongsten terecht in een apart hoekje bij de tv met leuke kinderfilms.

Prachtige sieraden vindt u er, en ouderwetse potten en mooie zakjes met snoep. Er zijn schilderijen te koop en keramiek. Een nagelstyliste brengt u op ideeën, en een stand vol vogelhuisjes zorgt dat u met een gerust hart de winter in kan. Rekken ook met bijzondere en kleurige dames kleding. Maar ook de wereldwinkel is er, en iemand met prachtige ansichtkaarten.

U kunt uw ogen uitkijken bij een portrettekenaar en bij een stand vol viltproducten, van handschoenen tot theemutsen tot eierwarmers. Er is iemand met glas-in-lood, weer anderen met bloemstukjes, schoonheidsproducten en drank.

Ook de innerlijke mens wordt niet vergeten, er is van alles te eten en te drinken, van soep tot pizza en koffie en thee. Een najaarsmarkt om uren in door te brengen waarbij de Grote Kerk Schermerhorn weer even in zijn oorspronkelijke functie herleeft: een plek waar men samenkomt en het goed heeft.

Zondag 6 november van 10.00 tot 18.00 uur. Entree ¤ 2,- pp, kinderen tot 14 jaar gratis.