Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT-

HET AFTELLEN NAAR DE MTV EMA'S IS BEGONNEN
JUSTIN BIEBER, DAVID GUETTA EN KATY PERRY AAN DE LINE-UP TOEGEVOEGD

Amsterdam, 31 oktober 2011

Met nog 6 dagen te gaan is de line-up van MTV EMA's 2011 nu compleet! MTV kondigt vandaag aan dat Justin Bieber en artiest/producer/DJ David Guetta gaan optreden op de MTV EMA's in Belfast. Daarnaast is Katy Perry aanwezig, net als David Hasselhoff, zangeres van Evanescence Amy Lee, actrice Hayden Panettiere (Heroes, Fireflies in the Garden), supermodel Bar Refaeli, WWE superster Sheamus, supermodel Irina Shayk en modeontwerper Jeremy Scott. De show wordt aanstaande zondag 6 november live uitgezonden vanaf 21.00 uur.

"Het is echt spannend om deel uit te maken van de MTV EMA's dit jaar. Ik kan niet wachten om naar Belfast te gaan!" aldus Justin Bieber. David Guetta: "Optreden op de MTV EMA's 2011 is een big deal voor elke artiest, maar voor een DJ is het de eerste keer. Ik wordt bijgestaan door artiesten met wie ik heb samengewerkt. Ik kijk er naar uit en ben vereerd, het wordt een te gekke show!"

Bieber en Guetta sluiten zich aan bij de al eerder aangekondigde artiesten Lady Gaga, Bruno Mars, Coldplay, Red Hot Chili Peppers, Jessie J, LMFAO en Snow Patrol. Queen zal worden geëerd met de Global Icon Award en betreedt ook het podium voor een speciaal optreden. Jersey Shore sterren Nicole 'Snooki' Polizzi, Jenni 'Jwoww' Farley en Awkward ster Ashley Rickards reiken awards uit en Jason Derulo gaat optreden tijdens de MTV EMA's 2011 Red Carpet Live pre-show.

Over MTV EMA's 2011

Kijkers kunnen tot en met 4 november stemmen op hun favoriete artiesten door een bezoek te brengen aan www.mtvema.com. Lady Gaga leidt het peloton van de EMA genomineerden met zes nominaties, Katy Perry en Bruno Mars volgen met vier nominaties. Adele, Justin Bieber en Thirty Seconds To Mars zijn genomineerd voor drie awards. Andere genomineerden zijn onder andere Foo Fighters, Snoop Dogg, My Chemical Romance, Jennifer Lopez, LMFAO, Jessie J, Beyonce, Coldplay, Eminem, Arcade Fire, Red Hot Chili Peppers, Far East Movement, Kanye West, Linkin Park, Wiz Khalifa en Kings van de Leon.

MTV EMA's 2011 wordt op zondag 6 november vanaf 21:00 uur uitgezonden op MTV.


- EINDE BERICHT -