Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 3-11-2011

Televisie
DE ZOMER VOORBIJ
Uitzending zondag 6 november
Nederland 3 - 21.20 uur

ANGELA GROOTHUIZEN GAAT POTTENBAKKEN

In de achtste aflevering van DE ZOMER VOORBIJ trekt de karavaan met campers van Spanje naar Portugal. In deze aflevering is zangeres en jurylid Angela Groothuizen te gast en wordt ze gelijk aan het werk gezet. Samen met Jan Smit gaat ze pottenbakken en dat levert hilarische taferelen op. Verder besluiten Kees Tol en Simon te gaan parasailen,maar eenmaal op grote hoogte, vraagt Kees zich vertwijfeld af wat er gebeurt als het touw breekt. 's Avonds zingen Nick & Simon voor een groot aantal uitzinnige fans het nummer 'Een zomer lang'.

In deze jubileumreeks van DE ZOMER VOORBIJ gaan Jan Smit, Kees Tol, Nick & Simon en 3JS net als de voorgaande vier seizoenen met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten.

Dit jaar reizen de Volendamse vrienden in campers langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis staat weer in het teken van hun eeuwige vriendschap, mooie muzikale momenten, spannende activiteiten en bijzondere gasten. De gasten die dit jaar langskomen zijn: Gerard Joling, Henk Westbroek, Miss Montreal, Johnny de Mol, Angela Groothuizen, dj's Coen & Sander en het cabaretduo Jurk.

Voor meer informatie: www.sterren.nl/dezomervoorbij