Politie Gelderland-Zuid

Inbrekers overlopen

Politie op zoek naar getuigen

Geldermalsen, 06-11-2011 o Zaterdagavond omstreeks 21.40 uur, werden drie inbrekers overlopen toen zij bezig waren in te breken aan een woning aan de Glorie van Holland in Geldermalsen. De politie die vrij snel ter plaatse was heeft hen helaas niet meer aangetroffen maar is nog wel op zoek naar getuigen.

Nadat de inbrekers waren overlopen sloegen zij op de vlucht. De drie mannen, hadden een getint uiterlijk. Twee van hen waren ongeveer 1.70 lang en hadden een fors postuur. Een derde, ongeveer 1.90 lang en eveneens een fors postuur. Allen droegen donkere kleding en hadden capuchons op. De melder had geluid gehoord en zag even later dat er met zaklampen werd geschenen. Hij belde direct de politie. Onderzoek wees uit dat aan de achterzijde van de woning een raam was geforceerd.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. Meld dit dan bij de politie van het politieteam van Geldermalsen, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (14)

Laatst gewijzigd 06-11-2011 10:33 | © Regio Gelderland-Zuid |