Politie Midden- en West Brabant

Dronken automobilisten verdacht van verlaten plaats ongeval

Tilburg, 06-11-2011

De politie heeft vanmorgen (06-11-2011) in een woning bij de
Westermarkt een 22-jarige tilburger aangehouden. Hij wordt verdacht van het verlaten plaats ongeval en het rijden onder invloed. Rond 02.30 uur ramde de auto waarin hij reed drie geparkeerde auto's aan het
Slibjachtpad en een schuurtje aan de Beneluxlaan. Na de aanrijding ging de bestuurder er vandoor. Agenten troffen hem, naar aanleiding van getuigeverklaringen, aan in bed in zijn woning. Op het bureau weigerde hij mee te werken aan een ademonderzoek. De man ontkende gereden te hebben.

Rond 03.40 ontving de politie een melding van een verkeersongeval in de Philip Vingboonstraat. Daar troffen agenten twee uit de grond gereden verkeersborden en een zwaar beschadigde auto aan. De bestuurder was niet meer bij het voertuig. Op de Gasthuisring trof de politie een 45-jarige Tilburger aan. In zijn zak had hij de autosleutel.Hij verkeerde onder invloed van alcohol. Een ademtest wees uit dat hij 635 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. De man verklaarde niet gereden te hebben. Van beide automobilisten is het rijbewijs ingevorderd.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 06-11-2011 10:28 | © Regio Midden en West Brabant |