Politie Midden- en West Brabant

Politie onderzoekt overval

Tilburg, 06-11-2011 o Gistermiddag (05-11-2011) werd de 50-jarige eigenaar van een slagerij aan de Everjachtstraat het slachtoffer van een overval.

Na sluitingstijd, tegen 18.00 uur, liep hij met de dagopbrengst via de Everjachtstraat de Eendenjachtstraat in richting zijn geparkeerde auto. Vanuit een brandgang naderden hem twee mannen. Beiden droegen een integraalhelm. Op enkele meters afstand zag het slachtoffer dat beiden een vuurwapen bij zich hadden. Het slachtoffer trachtte te vluchten. Tijdens zijn vlucht voelde hij dat hij van achteren geslagen werd en kwam in de Eendenjachtstraat ten val. De overvallers pakten vervolgens zijn geld en andere goederen en vluchtten via de brandgang weg richting Europalaan.

Nadat het personeel van de slagerij alarm geslagen had zochten meerdere politie-eenheden in de omgeving en kamden de buurt uit. Tijdens de zoektocht zette de politie het middel SMS-Alert in met de tekst: 'Overval, wapen, 2 personen, zwarte helm/zw nylon jas driekwart, weg op zw scooter, geen verlichting'. De zoektocht leidde niet tot een arrestatie. De politie vraagt getuigen of anderen, die mogelijk iets gezien of gehoord hebben contact op te nemen via: 0900-8844.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 06-11-2011 10:29 | © Regio Midden en West Brabant |