Politie Gelderland-Zuid

Doorgereden na ongeval

Nijmegen, 06-11-2011 o Op woensdag 2 november omstreeks 19.00 uur, vond er een ongeval plaats op de Dorpsstraat in Nijmegen. Daarbij is een 35-jarige Nijmegenaar ernstig gewond geraakt aan zijn gezicht. De politie zoekt getuigen.

De 35-jarige Nijmegenaar reed op zijn fiets over de Dorpsstraat. Een onbekende scooterrijder die op een zwarte scooter vanaf de Neerbosschebrug de Dorpsstraat in wilde rijden zag de Nijmegenaar aankomen. Beiden schrokken van elkaar. De 35-jarige ging door het acute remmen over de kop en vloog over de scooterrijder heen en kwam met zijn gezicht op het wegdek terecht. De scooterrijder reed vervolgens door. Onderzoek in het ziekenhuis wees uit dat de onfortuinlijke fietser een gebroken neus, jukbeen en kaak had opgelopen.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. Of misschien herkent de scooterrijder zich. Meld dit dan bij de politie van de Districtsrecherche van stad Nijmegen, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (14)

Laatst gewijzigd 06-11-2011 10:52 | © Regio Gelderland-Zuid |