Politie Gelderland-Zuid

Zeer brutaal

De politie is op zoek naar getuigen

Wamel, 06-11-2011 o Zaterdagochtend omstreeks 11.45 uur werd een 82-jarige man uit Wamel van zijn horloge beroofd. De beroving gebeurde door twee vrouwen die uit een donkere BMW waren gestapt.

De man zat op een bankje op de hoek van de Grachtstraat, Hollenhof en Van Heemstraweg in Wamel. Even verderop stopte er een donkere BMW waar twee vrouwen uit stapten. De auto reed vervolgens door en de vrouwen gingen bij de man op de bank zitten. De vrouwen boden de man goud aan maar hij gaf aan daar geen interesse in te hebben. De vrouwen gingen weer weg en even later komt de man erachter dat hij zijn horloge miste. De vrouwen stapten verderop weer in de BMW en verdwenen. De politie is op zoek naar getuigen.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. Meld dit dan bij de politie van de Districtsrecherche van Tweestromenland, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (14)

Laatst gewijzigd 06-11-2011 11:57 | © Regio Gelderland-Zuid |