Politie Brabant Zuid-Oost

Getuigen steekincident gezocht

Eindhoven Centrum, 06-11-2011 o Een Eindhovenaar is zondagochtend gewond geraakt bij een steekincident in het centrum van zijn woonplaats. De politie heeft een verdachte man aangehouden, maar is op zoek naar getuigen van het gebeurde. De recherche wil in het bijzonder in contact komen met de inzittenden van een Opel Astra.

Surveillerende agenten hoorden zondagochtend op de Eindhovense Vestdijk geschreeuw. Een stukje verderop troffen zij een 34-jarige Eindhovenaar aan met steekwonden in zijn nek. Het slachtoffer is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen. In de directe omgeving is even na 4.00 uur een 36-jarige verdachte man uit Eindhoven opgepakt. Hij is in verzekering gesteld.

De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd. Zij wil graag in contact komen met getuigen die iets gehoord of gezien hebben dat met dit incident te maken kan hebben. In het bijzonder is de recherche op zoek naar de inzittenden van een grijze Opel Astra. Deze auto stond ten tijde van het incident stil in het verkeer op de Vestdijk. Ook mensen die mogelijk weten wie de inzittenden van dit voertuig zijn geweest worden verzocht om contact op te nemen. De politie is bereikbaar op 0900-8844. Anoniem melding doen kan ook. Bel dan 0800-7000.