Politie Zeeland


---

1791-2011 Aanhouding softdrugsbezit, Hulst
Vrijdagavond rond 20.50 uur is een 18-jarige man uit de gemeente Hulst, aan het Stationsplein in Hulst, aangehouden.
Bij een controle bleek dat de man een dealershoeveelheid softdrugs bij zich had.
Ook in zijn woning zijn softdrugs aangetroffen. De man is in verzekering gesteld en zal dinsdag worden voorgeleid.

1792-2011 Eenzijdig ongeval Oost-Souburg
Vrijdagavond rond 23.15 uur vond er op de Burgemeester Stemerdinglaan in Oost-Souburg een eenzijdig ongeval plaats.
Een 27-jarige automobilist z.v.w.o.v.p. reed vanaf het Oranjeplein de Burg. Stemerdinglaan op en verloor, tijdens het maken van de bocht, door onbekende oorzaak de macht over het stuur. De auto kwam tegen een boom in de middenberm tot stilstand.
Na de aanrijding stapte de bestuurder, die gewond was in zijn gezicht, uit en rende weg. Hij is kort daarop aangehouden in een woning in Oost-Souburg. Hij is dezelfde avond in vrijheid gesteld en opgenomen in het ziekenhuis. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

1793-2011 Aanhouding wegens zware mishandeling, Hulst
Zaterdagochtend rond 08.45 uur is een 18-jarige man uit Hulst, in het park tussen de Leeghwaterstraat en de Kievitstraat in Hulst, aangehouden wegens zware mishandeling.
De man wordt ervan verdacht in de nacht van vrijdag op zaterdag, in de binnenstad van Hulst, een 18-jarige man uit Belgie met en glas in zijn gezicht te hebben geslagen / gestoken. Dit gebeurde zonder duidelijke aanleiding.
Het 18-jarige slachtoffer is in het ziekenhuis behandeld aan verwondingen aan zijn hoofd (waaronder een slagaderlijke bloeding).
De 18-jarige verdachte had al een ontzegging voor de binnenstad van Hulst (igv het convenant 'veilig uitgaan'). Een langere ontzegging zal dan ook volgen.
De verdachte is in verzekering gesteld.

1794-2011 Eenzijdig ongeval Philippine
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.50 uur vond er op de Dijckmeesterweg in Philippine een eenzijdig ongeval plaats.
Een 20-jarige automobiliste uit de gemeente Sluis reed over de Dijckmeesterweg komende uit de richting van Philippine. Door onbekende oorzaak raakte de auto in de slip, schoof de linkerberm in, het talud af en kwam tot stilstand in de slootkant.
Omdat de bestuurster en haar inzittende, een 20-jarige vrouw uit Breskens, nekklachten hadden zijn zij door de brandweer uit de auto gehaald.
Beide vrouwen zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Na controle mochten zijn het ziekenhuis zaterdagmiddag beiden verlaten.





Politie Zeeland