Politie Zeeland

1800-2011 Aanhouding in Vlissingen
Zaterdagavond rond 20.00 uur is een 17-jarige jongen uit Vlissingen, aan de Bosjeslaan in Vlissingen aangehouden op verdenking van het in bezit hebben van harddrugs.
Door agenten werd kort daarvoor gezien dat de jongen iets weglegde in de bosjes aan de Bloemenlaan. Uit onderzoek bleek het te gaan om een zakje met vermoedelijk harddrugs. De jongen is in verzekering gesteld.

1801-2011 Aanhouding wegens vernieling, Middelburg
In de nacht van zaterdag op zondag rond 00.20 uur is een 21-jarige man uit Middelburg, aan het Damplein in Middelburg aangehouden wegens vernieling.
Even daarvoor vernielde hij, aan de Lange Delft, bij twee winkels een ruit. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

1802-2011 Aanhouding in Vlissingen wegens belediging
Zaterdagavond rond 23.40 uur is een 20-jarige bromfietsster uit Vlissingen, aan de Bloemenlan in Vlissingen, gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit een blaasproef op straat bleek dat de vrouw teveel had gedronken waarop ze mee moest naar het politiebureau voor ademanalyse.
Haar bijrijdster, een 17-jarig meisje uit Middelburg, mocht haar weg te voet vervolgen (zij had ook teveel gedronken om nog te mogen rijden).
Toen ook de agenten wegfietsten begon het meisje hen uit te schelden waarop ze werd aangehouden. Tijdens het overbengen naar het politiebureau en later naar Torentijd bedreigde het meisje verschillende malen agenten. Ze is in verzekering gesteld. Tegen de 20-jarige bromfietsster is proces-verbaal opgemaakt wegens rijden onder invloed.


Annette van Kleven | Communicatie Politie Zeeland
Postbus 5009, 4330 KA Middelburg
Segeerssingel 10, 4337 LG Middelburg
T (0118) 43 2145 | E annette.van.kleven@zeeland.politie.nl
politie.nl/zeeland | twitter.com/politiezld