Gemeente Berkelland


Inloopbijeenkomst herinrichting kern Geesteren, fase III

Maandag 7 november van 17.00 tot 20.00 uur bij Baan in Geesteren

Het plan bestaat om in Geesteren de openbare ruimte in de Pastorieweg, Hagensweg, Meengsweg, Esweg, Brinkweg en het deel van de Morsweg tussen de Brinkweg en de Dorpsstraat te vernieuwen. Het plan ligt ter inzage en wordt gepresenteerd tijdens een inloopbijeenkomst op 7 november bij Baan in Geesteren.

Vernieuwen

In deze woonstraten wordt de bestaande rioolleiding, die het regenwater en het vuile water samen afvoert, vervangen door twee nieuwe rioolleidingen. Eén rioolleiding wordt gebruikt voor het afvoeren van regenwater, de andere wordt gebruikt voor afvoer van het vuile water. De nu aanwezige asfalt- en andere verhardingen in de rijbanen wordt vervangen door gebakken klinkerbestrating. Tevens wordt de inrichting van de straat en de openbare verlichting aangepast aan de eisen van deze tijd.

herinrichting Geesteren

Voorlopig ontwerp

Het voorlopig ontwerp ligt vanaf maandag 24 oktober tot en met vrijdag 18 november 2011 tijdens openingstijden ter inzage in de Publiekswinkel aan de Marktstraat 1 in Borculo.

Inloopbijeenkomst

Dit plan wordt gepresenteerd tijdens een inloopbijeenkomst op maandag 7 november 2011 vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur in de zaal van café-restaurant Baan aan de Dorpsstraat 6 in Geesteren.

Zienswijze

Belanghebbenden kunnen tot 19 november 2011 hun zienswijze zowel mondeling als schriftelijk naar voren brengen. Schriftelijk: door een brief te schrijven aan het college van burgemeester en wethouders van Berkelland ter attentie van Gemeentewerken, Postbus 200, 7270 HA Borculo. Mondeling: door een afspraak te maken met de heer D.H.J. Esselink, telefoon 0545-250 268.