KRO

KRO Memories start met de Tour d'Amour

Uitzenddatum: 07/11/2011

Griekenland is de eerste halte op KRO Memories Tour d'Amour. De zonovergoten reis kent al snel een schaduwkant voor Judith als haar Dimitris niet op komt dagen. De weken daarna doet Anita Witzier ook nog Kroatië en Italië aan om haar gasten bij te staan bij ontmoetingen met vroegere geliefden.

Stoute schoenen
Bij aankomst in de villa vlakbij Athene heeft Anita slecht nieuws voor Judith. Haar Griekse geliefde van vroeger, Dimitris, heeft op het laatste moment afgezegd vanwege een grote rechtszaak. Is dat een smoesje of de waarheid? Nadat ze van de schrik is bekomen trekt Judith de stoute schoenen aan en gaat naar hém toe. Maar zit Dimitris daar op te wachten?

De moeite waard
Jolanda wil uitzoeken of er toekomst zit in de relatie met haar vakantieliefde Marios. Pas vorig jaar zomer heeft ze hem ontmoet. Smoorverliefd vertrok ze naar Nederland en hun contact verstevigde zich. Maar is Marios de moeite waard om er alles voor te doen samen een toekomst op te bouwen?

KRO Memories Tour d'Amour, maandag 7 november om 21.15 uur op Nederland
1

KRO Memories Tour d'Amour doet op 14 en 21 november respectievelijk Kroatië en Italië aan. Maandag 28 november gaan de reguliere uitzendingen van start en voor de Memories Kerstspecial wijken we uit naar de zondag, 26 december.