'De Ondernemersdagen' voor docenten hogeschool Zuyd

Persbericht van CASE Builders

Op 7 en 8 november worden in abdij Rolduc in Kerkrade voor de eerste keer de ondernemersdagen georganiseerd. Tijdens deze twee dagen bomvol inspiratie, kennisdeling en persoonlijke groei worden de deelnemers uitgedaagd en getest op hun ondernemerschap- en ondernemendheidcompetenties.

"Het programma zit vol uitdagende activiteiten; we proberen de tijd zo effectief mogelijk te besteden" vertelt directeur Cees Morsch van CASE Builders, die samen met Zuyd de tweedaagse workshop organiseert. "Dat is ook de reden dat we een overnachting aanbieden, we willen de mensen echt erbij betrekken omdat het programma twee dagen daadwerkelijk doorloopt."

Het programma bestaat verder uit het werken aan een realistische business case, inspirerende sprekers, teamwork, workshops... en om ook in de 'vrije' uren op een speelse manier met ondernemerschap bezig te zijn is er 'Enterprise, het ondernemersspel', waarbij deelnemers het als ondernemers tegen elkaar opnemen in de digitale wereld.

Deze eerste editie wordt afgetrapt in samenwerking met Zuyd. In het moderne onderwijs speelt ondernemerszin van zowel student als docent een steeds grotere rol. Medewerkers van Zuyd krijgen de mogelijkheid om zich voor deze editie 'kosteloos' in te schrijven. Het programma sluit perfect aan op de doelstelling van het programma "LevenLang Leren" van de hogeschool.

Zuyd ziet deze dagen als een opmaat naar bredere scholing op ondernemerschap, richting eigen werknemers maar ook richting studenten als potentiële toekomstige ondernemers.

'De Ondernemersdagen' zullen na deze eerste editie regelmatig terugkeren in Limburg, en wellicht ook andere locaties in Nederland. Inschrijven voor deze en volgende edities kan via de website, www.deondernemersdagen.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.deondernemersdagen.nl



Razende Robot Reporter