Gemeente Dirksland


Werkzaamheden langs de Vroonweg en Boezemweg in Dirksland

Vanaf maandag 7 november 2011 gaat de gemeente Dirksland het talud van de Boezem langs de Vroonweg en de Boezemweg opknappen.

De werkzaamheden beginnen langs de Vroonweg en zullen in gedeelten worden uitgevoerd. Als de werkzaamheden voorspoedig verlopen zal medio week 45 (vanaf 14 november 2011) het talud langs de Vroonweg gereed zijn en zal langs de Boezemweg worden begonnen.

Omdat de werkzaamheden met een grote rupskraan worden uitgevoerd zal de halve rijbaan worden afgezet. De achterkant van de kraan zwenkt echter ook uit over de andere weghelft, daarom is besloten om overdag de weg af te sluiten en een omleidingsroute in te stellen voor het doorgaande verkeer en bezoekers van het ziekenhuis (via Mozartsingel en Westhavendijk).

Voor de naaste bewoners, de busmaatschappij Arriva en de hulpdiensten, zoals brandweer, ambulance en politie zijn de Vroonweg en Boezemweg met enige hinder wel toegankelijk.
De verwachting is dat de totale werkzaamheden vier tot zes weken in beslag nemen.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met het taakveld weg- en waterbouw van de gemeente Dirksland, via telefoonnummer (0187) 60 80 80.
Â


* Omleiding Boezem.pdf (435,09 KB)Lees voor