Provincie Limburg

enkele dagen dicht in het kader van voorbereidend asfaltonderzoek

N299 enkele dagen dicht in het kader van voorbereidend asfaltonderzoek

In november zal de N299 gedurende enkele dagen in beide rijrichtingen worden afgesloten voor alle verkeer in verband met werkzaamheden. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd in het kader van voorbereidend onderzoek voor de aanleg van de Buitenring Parkstad Limburg. Het gaat uitdrukkelijk niet om de start van de aanleg van deze weg. De N299 vormt een verbinding tussen Brunssum en Kerkrade, via Landgraaf.

Maandag 7 november : Afsluiting N299 tussen Rimburgerweg - Reeweg Op maandag 7 november zal de N299 vanaf de aansluiting met de Rimburgerweg (Brunssum) tot de kruising met de Reeweg (Landgraaf) afgesloten worden voor alle verkeer. Deze afsluiting vindt plaats tussen 07.00 uur en 24.00 uur.
De omleiding voor deze afsluiting loopt over Rimburgerweg, via de Europaweg Noord en de Reeweg.

Maandag 28, dinsdag 29 en woensdag 30 november : Afsluiting N299 tussen Reeweg - Gravenweg
Eind november volgt een meerdaagse afsluiting voor het gedeelte van de N299 tussen de kruising met de Reeweg (Landgraaf) en de aansluiting Gravenweg (Kerkrade). Deze afsluiting vindt gedurende bovengenoemde dagen plaats tussen 08.00 uur en16.00 uur. De omleiding voor deze afsluiting loopt over de Reeweg, via de Europaweg Noord, de Europaweg Zuid, de Waubacherweg en de Gravenweg.

Voorbereidende onderzoeken
De werkzaamheden omvatten asfalt- en funderingsonderzoek, boringen en sonderingen. Deze zijn nodig om de kwaliteit van de ondergrond te bepalen. De onderzoeken worden over de gehele rijbaanbreedte uitgevoerd. Ten behoeve van de veiligheid van de weggebruiker en van de wegwerker heeft de wegbeheerder besloten om de hele rijbaan af te sluiten.

Informatie
Twee weken voorafgaand aan de afsluitingen worden weggebruikers op de N299 met gele vooraankondigingsborden op deze afsluiting geattendeerd.

Meer informatie op www.buitenring.nl of via buitenring@bpl-mno.nl

Telefonische informatie over de werkzaamheden kunt u tijdens kantooruren ontvangen bij MNO Vervat B.V. via telefoonnummer 06 100 26 229.