Gemeente Valkenswaard


Onderhoud Peedijk

Van maandag 7 tot en met vrijdag 18 november 2011 vinden onderhoudswerkzaamheden plaats aan de Peedijk in Borkel en Schaft. Het gaat om het gedeelte van de Peedijk tussen de Maastrichterweg en de Bruggerdijk.

In deze periode worden op diverse plaatsen onderhoudswerkzaamheden aan de rijbaan uitgevoerd. Waar nodig worden ook de grasbetontegels naast de rijbaan hersteld.

In verband met de werkzaamheden is de Peedijk in genoemde periode afgesloten voor het doorgaand verkeer. De vermelde planning is onder voorbehoud, want het werk is afhankelijk is van de weersomstandigheden. Daardoor zijn verschuivingen dus mogelijk.

Informatie

De gemeente informeert de bewoners en bedrijven die de meeste overlast zullen ondervinden persoonlijk of per brief over de voorgenomen werkzaamheden.

Voor technische vragen over de uitvoering van deze werkzaamheden kunt contact opnemen met de heer M. Kerstens van aannemingsbedrijf Ballast Nedam telefoonnummer 06-23695468.

Met algemene vragen over de werkzaamheden kunt u terecht bij de heer K. van Gorp van het team Beheer Openbare Ruimte van de gemeente Valkenswaard. Hij houdt namens de gemeente toezicht op de werkzaamheden en is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 040-2083634.


* De Hofnar 15, 5554 DA Valkenswaard, T 040-2083444