Gemeente Den Haag

Voetgangersbrug Seinpostduin open

Vanaf maandag 7 november kunnen bezoekers een eerste stap zetten op de nieuwe boulevard. De nieuwe voetgangersbrug ter hoogte van Seinpostduin is klaar voor gebruik. De opvallende blauwe brug verbindt Scheveningen-Dorp met het strand.

Het openstellen van de brug is meteen ook startsein van een nieuwe werkfase (deel C). Dit betekent dat het werkterrein wordt uitgebreid tot aan de Vissershavenweg. Omdat er wordt gewerkt over een afstand van 1500 meter, betekent dat deze winter ook wat voor de bezoekers van het strand en boulevard.

De snelste weg naar het strand

Naast de brug bij Seinpostduin, is het strand ook bereikbaar via de Vissershavenweg en via de boulevard ter hoogte van de Scheveningse Slag. In verband met de werkzaamheden is de trap bij de Vuurbaakstraat afgesloten.

Bovendien is vanaf 7 november een deel van de nieuwe boulevard in deel A (tussen de Scheveningse Slag en de Schuitenweg) open voor voetgangers. Vanaf die dag kunnen voetgangers gebruik maken van het `fietspad' tot aan de voetgangersbrug Seinpostduin. Voetgangersbrug Seinpostduin

Zie ook


* Bijzondere voetgangersbrug voor nieuwe boulevard Scheveningen
* Boulevard op de schop voor nieuwe projectfase