Politie Utrecht

Persberichten Utrecht stad, 09.35 uur

Utrecht, 07-11-2011

Man met drugs aangehouden

UTRECHT In de nacht van zondag op maandag 7 november is een man aangehouden, omdat hij drugs op zak had.

Omstreeks 01.55 uur zagen surveillerende agenten een auto rijden over de Zwanenvechtlaan die herhaaldelijk geen richting aangaf. De bestuurder parkeerde zijn auto op de Kloplaan, waarop agenten besloten de man te controleren. Bij de controle roken de agenten een henneplucht en vervolgens troffen zij ongeveer 150 gram hasj aan. De man, 30 jaar uit Utrecht, werd aangehouden. Bij fouillering van de man werd ook nog een groot bedrag aan contanten aangetroffen. De drugs en het geld zijn in beslaggenomen.

Beschonken fietser

UTRECHT Zondag is een man aangehouden omdat hij zo veel gedronken had, dat hij telkens van zijn fiets viel.

Omstreeks 15.15 uur kreeg de politie een melding over een man die continu van zijn fiets zou vallen en vermoedelijk beschonken was. Agenten troffen de man aan op de Rembrandtkade. Hij slingerde en zat onder de bladeren van eerdere valpartijen. De fietser moest afstappen en blazen. Daaruit bleek dat hij te veel had gedronken. De 27-jarige man uit Utrecht werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. De ademanalyse op het bureau wees 1080 ug/l uit. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Gestolen auto teruggevonden

UTRECHT Zondagavond 6 november is een auto die de nacht ervoor gestolen was, teruggevonden. Drie personen werden aangehouden.

Omstreeks 20.40 uur zagen surveillerende agenten op de Marnixbrug een gestolen auto rijden. De agenten gingen erachteraan en troffen de auto zonder inzittenden terug op de Dodt van Flensburglaan. Een voorbijganger wees de agenten naar de verdachten, waardoor deze aangehouden konden worden. Het gaat om twee mannen en een vrouw uit Utrecht, van 27, 35 en 36 jaar. Eén man moest nog 57 dagen zitten. De drie zijn overgebracht naar bureau. De politie doet nog onderzoek naar de zaak.