Politie Gelderland-Midden

Politie stuit op partij gestolen navigatieapparaten
Publicatiedatum: 7-11-2011 11:10:23

ARNHEM - De politie in Arnhem is afgelopen vrijdag 4 november gestuit op een partij van enkele tientallen navigatieapparaten die zo goed als zeker gestolen zijn. Daarbij werd ook een verdachte aangehouden, een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

De politie kwam de partij op het spoor dankzij een tip van een getuige. Die had gezien dat er rond acht uur op een parkeerterrein aan de Heijenoordseweg een auto stond. Ook had hij daarbij verdachte geluiden gehoord. Agenten troffen daar een auto aan met een Brits kenteken die tegen het struikgewas aan geparkeerd stond. Daarachter lagen twee koffers met naar later bleek zeker 70 navigatieapparaten. De 26-jarige man werd er bij aangetroffen. Hij zette het na ontdekking op een lopen en werd na een korte achtervolging te voet ingerekend.

De politie is op dit moment bezig om te achterhalen waar de partij vandaan komt. Mocht blijken dat ze inderdaad gestolen zijn dan zullen de gedupeerden door de politie worden benaderd. De 26-jarige man is in verzekering gesteld en zit nog vast.
(2011127258 -pk)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053


---