Gemeente Berkelland


Stopkruising op kruispunt Barchemseweg- Wilhelminalaan/Beatrixlaan in Ruurlo

Ook 60 km/uur in het buitengebied bij Rekken.

Burgemeester en wethouders hebben twee verkeersbesluiten genomen waartegen de komende zes weken nog beroep kan worden aangetekend.

zone 60 km

stopbord klein

Het eerste besluit gaat over de gewijzigde voorrangsregeling op de kruising Barchemseweg - Wilhelminalaan/Beatrixlaan in Ruurlo.

De voorrangskruising wordt stopkruising. De aanwezige verkeersborden worden vervangen. (B6 wordt B7, zoals vermeld in bijlage 1 van het RVV 1990).

Het andere besluit gaat over het instellen van een zone 60 km/uur in het buitengebied ten oosten van Rekken. Het betreft het gebied oostelijk van de kom Rekken en noordelijk van de Berkel. De zone wordt aangegeven met verkeersborden. (A1 zone en A2 zone, zoals vermeld in bijlage 1 van het RVV 1990).

De besluiten liggen met ingang van woensdag 9 november 2011 zes weken ter inzage in de Publiekswinkel Markstraat 1 te Borculo. De Publiekswinkel is open op werkdagen van 8.30 tot 16.30 uur en op de woensdagen van 8.30 tot 19.00 uur.

Meer informatie over de mogelijkheid tot het instellen van beroep staan in het `tweede deel van BerkelBericht' onder verkeer.