Jimmy Crystal-Swarovski zonnebrillen komen naar Nederland

Persbericht van Roze Bril B.V.

De zomer is net voorbij, maar de zonnebrillen-industrie heeft de blik al gericht op het volgende seizoen. Zo ook het designmerk Jimmy Crystal dat voor 2012 haar bijzondere brillen in Nederland wil aanbieden in samenwerking met Zonnebrillen.com, een grote Nederlandse zonnebrillenwebshop.

Het bijzondere van de Jimmy Crystal collectie is dat alle zonnebrillen overvloedig zijn bedekt met Swarovski kristallen. Elke zonnebril is handgemaakt en alle Swarovski kristallen worden met de hand ingelegd. Voor sommige zonnebrillen kan dit maatwerk oplopen tot maar liefst 4 uur per bril.

De doelgroep van deze zonnebrillen zal voornamelijk vrouwen zijn die niet bang zijn om op te vallen, aangezien de brillen je letterlijk tegemoet schitteren. De liefhebbers van Zonnebrillen.com willen echter graag voor iedere smaak wat te bieden hebben en zijn dan ook bijzonder trots om dit bijzondere merk te mogen voeren. Eigenaar Arjen van der Veer: "We waren met ons team op de zonnebrillenbeurs in Milaan en dit merk was de ster van de beurs. Ze zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit en we zijn dan ook bijzonder verheugd dat wij zijn geselecteerd om deze bril in de Benelux te introduceren".

Ook Jimmy Crystal is blij om zo een geschikte partner in Nederland te hebben gevonden. Alice Chui, vice president bij Jimmy Crystal laat vanuit New York het volgende weten: "We are very proud that our glasses are sold by such specialists in the Netherlands. We only work with people who are truly passionate and we absolutely love working together with the enthusiasts at zonnebrillen.com."

De glamourzonnebrillen van Jimmy Crystal zijn vanaf vandaag te koop op Zonnebrillen.com.
Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.zonnebrillen.com



Razende Robot Reporter