Oranjefonds



Clinic Kunst Beweegt

In januari 2012 verzorgt het Oranje Fonds een speciale clinic die geheel in het teken staat van Kunst Beweegt. Tijdens de tweedaagse clinic krijgen 15 organisaties de kans om een idee uit te werken tot volmaakt plan. Op die wijze Kunst Beweegt volledig benutten, is het doel. De aanmelding sluit op 16 december 2011.

De Appeltjes van Oranje 2011 stonden in het teken van Kunst Beweegt. De clinic is een logisch vervolg hierop en maakt deel uit van het gelijknamige programma van het Oranje Fonds. Centraal in de clinic staat het verbreden, verankeren en met kennis verrijken van de deelnemende initiatieven. Aan de orde komen:

projectontwikkeling;
strategisch denken en handelen;
draagvlak ontwikkelen;
samenwerken en netwerken;
innovatief ondernemerschap.

Aanmelden?
We zoeken kunst- of welzijnsorganisaties die met kunst een maatschappelijk probleem aanpakken. Op basis van de aanmeldingen maakt het Oranje Fonds begin januari een definitieve selectie voor de 15 beschikbare plaatsen.

Wilt u deelnemen aan de clinic, dan kunt u zich hier aanmelden met het aanmeldformulier. Let op: sla het formulier eerst op voordat u het gaat invullen. Vervolgens kunt u het printen en ondertekend naar ons opsturen. Aanmelden kan tot 16 december.

Vragen?
Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen, neemt u dan contact op met Marinka Peerdemann communicatieadviseur Oranje Fonds, mail: marinka.peerdemann@oranjefonds.nl of bel met 030 2339368. >