Ron Arad en Javier Mariscal speelden pingpong in een succesvolle prijsuitreiking van 'Jump the Gap' vol verrassingen in de fascinerende omgeving van de Roca London Gallery

Persbericht van PR Newswire

LONDEN, November 7, 2011 /PRNewswire/ --

- Het project In&Out wint Roca's 'Jump the Gap'-competitie en wordt in de bloemen gezet op een adembenemende prijsuitreiking

- Meest succesvolle deelname in de 4e editie van de competitie: 3.004 deelnemers uit 92 landen

Grote inspanningen leveren grote resultaten op. Ron Arad en Javier Mariscal nodigden de winnaar van de 4e editie van de internationale competitie Jump the Gap, Michael Warykiewicz, uit om hen te vervoegen op de dolle galaceremonie die door Roca gecreëerd werd en waar VIP's uit de media en de design- en architectuurwereld aanwezig waren. Dat was wat ze aan het bekokstoven waren.

Voor het zien van de Multimedia News Release, klik hier:

http://multivu.prnewswire.com/mnr/prne/roca/52776/

Na een moeilijke stemprocedure als gevolg van de uiterst succesvolle deelnames aan de editie van dit jaar (3.004 deelnemers uit 92 landen) heeft het jurypanel van de 4e editie van Roca's Jump the Gap Internationale Designcompetitie gekozen voor het project In&Out, dat gecreëerd werd door de 27 jaar oude Poolse designer Michal Warykiewicz.

Het voorstel van Michal Warykiewicz bestaat uit een uiterst innovatief pakket voor de badkamer: een originele douche die zowel in huis als in de tuin kan worden gebruikt. Voor deze functionaliteit wordt de douche op een cirkelvormige basis gebouwd met twee kolommen die halfcirkelvormige schermen of tussenschotten vasthouden. Door de geluidloze hydraulische motor kan de douche 180 draaien zodat deze kan worden gebruikt als een verfrissende tuindouche en als een normale douche in de badkamer zelf. In beide gevallen voorziet een vloeibaar kristalscherm voor voldoende matheid zodat de privacy gegarandeerd is.

Zoals nu reeds een traditie in deze competitie werd de prijsuitreiking in Londen gehouden. Op deze gelegenheid werd de ceremonie echter gehouden in een verrassend en uniek kader, namelijk de Roca London Gallery. Deze galerij, die ontworpen is door het architectenbureau Zaha Hadid, is niet louter een visuele ruimte, maar gebruikt ook precisie en controle om bezoekers beter de relatie te doen begrijpen tussen de architectuur van de ruimte zelf en het ontwerp van Roca-badkamerproducten.

De prijsuitreiking is het hoogtepunt van de 4e editie, die dankzij het grote aantal deelnames aan de competitie, dit initiatief, gepromoot door Roca in samenwerking met het BCD (Barcelona Centre de Disseny), opnieuw bevestigt als een van de meest relevante designcompetities ter wereld. Roca stoomt de 5e editie klaar!

Mis het niet. Bekijk het op http://www.whatarewecooking.net

http://www.jumpthegap.net http://www.roca.com
http://www.rocalondongallery.com http://www.bcd.es

infosan@roca.net

jordi vallverdú
pr- & mediaplanningsmanager, merk & communicatie +(34)93-3661200
jordi.vallverdu@roca.net

Roca

CONTACT: .