Gemeente Hardenberg


Gemeente Hardenberg bedankt vrijwilligers

07 november 2011

Vrijwilligers die al 12 ½, 25 of 40 jaar vrijwilligerswerk doen in de gemeente Hardenberg kunnen in de komende maanden genieten van een heerlijke theateravond in Theater de Voorveghter. De gemeente zet deze vrijwilligers in het zonnetje als dank voor hun jarenlange inzet.

De gemeente Hardenberg heeft verenigingen en instellingen gevraagd om vrijwilligers aan te melden die dit jaar jubileum vieren. Vrijwilligers die 12 1/2, 25 of 40 jaar vrijwilligerswerk doen kwamen hiervoor in aanmerking. Er zijn meer dan tweehonderd aanmeldingen ontvangen.

Deze vrijwilligers zijn uitgenodigd en hebben gekozen uit drie voorstellingen. De musical Sister Act op 8 november 2011, Deep River Quartet op 7 december 2011 en Ramses de Musical op donderdag 12 januari 2012. Tijdens deze reguliere voorstellingen zijn ook andere gasten aanwezig.

De vrijwilligers worden tijdens de theateravonden eerst ontvangen door college- en raadsleden. Na een welkomstwoord worden de vrijwilligers getrakteerd op een voorstelling. Na de voorstelling is er tijd voor een hapje en drankje.