Politiebond ACP

Loyalis: inzicht in eigen financiële situatie

Uit onderzoek blijkt dat bijna 85 procent van de Nederlanders zich niet bewust is van de inkomensrisico's bij pensioen, arbeidsongeschiktheid of overlijden. Hoog tijd voor meer financiële bewustwording. Loyalis helpt ACP-leden graag op weg.

Inzicht in de eigen financiële situatie is belangrijk als je zeker wilt zijn en blijven van een goed inkomen. Een jaarlijks overzicht en een digitaal dossier van Loyalis bieden dat gewenste inzicht. Want hoe ziet het eigen inkomen er bijvoorbeeld uit bij arbeidsongeschiktheid en pensioen? De Inkomensvooruitblik van Loyalis biedt meer dan alleen een pensioenoverzicht. Het combineert de pensioengegevens met eventuele aanvullende verzekeringen bij Loyalis.

De voordelen op een rij

> Jaarlijks een financieel overzicht (in PDF)
> Persoonlijk actueel online overzicht in MijnLoyalis > Persoonlijk inkomen in heldere grafieken
> Zelf berekeningen maken en persoonlijke gegevens toevoegen voor de toekomst
> Opgebouwd pensioen bij diverse pensioenfondsen en aanvullingen bij andere verzekeraars eenvoudig toevoegen voor een compleet overzicht > Mogelijkheden met aanvullende verzekeringen bekijken

Inkomensvooruitblik aanvragen

Een persoonlijke berekening maken? Vraag de Inkomensvooruitblik gratis aan. Geef het eigen pensioenfonds toestemming om de persoonlijke pensioengegevens naar Loyalis te sturen. Daar worden ze samengevoegd met de eigen verzekeringsgegevens. Klik op de link onderaan dit artikel om direct naar de Inkomensvooruitblik van Loyalis te gaan.

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie over dit onderwerp ook het gerelateerde nieuws onderaan dit artikel.

---

02/11/11 15:05

---