Gemeente Alphen aan den Rijn

in teken van

Vrijwilligersprijzen 2011 in teken van vernieuwende kracht

Opnieuw kunnen vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties worden voorgedragen voor de verkiezing van de Vrijwilliger van het jaar en de Vrijwilligersorganisatie van het jaar. Dit jaar is het thema VERNIEUWENDE KRACHT. De uitreiking van de vrijwilligersprijzen vindt plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie van Gemeente Alphen aan den Rijn op 2 januari 2012 in het Stadhuis. Participe Vrijwilligersnet organiseert de vrijwilligersprijzen.

De jury is op zoek naar de vrijwilliger die de eigen organisatie krachtiger maakt door zich op een speciale manier in te zetten, ideeën aan te dragen en nieuwe initiatieven op te zetten. Voor de Vrijwilligersorganisatie van het jaar komen organisaties in aanmerking die krachtiger werden door vernieuwing en hun krachten bundelden door bijvoorbeeld samenwerkingsverbanden aan te gaan.

Met het uitreiken van deze prijzen brengt het gemeentebestuur zijn waardering voor dit werk tot uitdrukking, want zeker in deze tijden zijn vrijwilligers onmisbaar in onze samenleving.

Wat zijn de prijzen?
De prijs voor de Vrijwilliger van het jaar bestaat uit een bronzen beeldje, ontworpen door kunstenaar Frans van Straaten, een oorkonde en een verrassing. De Vrijwilligersorganisatie van het jaar ontvangt een bedrag en een oorkonde.

Voordrachten
Iedere Alphenaar mag een voordracht doen. Kijk eens goed in uw directe omgeving wie zon prijs volgens u verdient! Voordrachten dienen vóór 20 november 2011 in het bezit te zijn van Participe Vrijwilligersnet. Dat kan op www.participe.nu/vrijwilligers. Hebt u vragen, neemt u dan contact op met Vrijwilligersnet, tel. 0172-425555.

© Gemeente

Alphen aan den Rijn

Stadhuisplein 1

2405 SH Alphen aan den Rijn

Tel: 14 0172

Fax: (0172) 46 55 64

Postbus 13, 2400 AA

Alphen aan den Rijn