Euro Loterij zoekt vermiste winnaar van 200.000 euro

Persbericht van De Lotto

Rijswijk, 7 november 2011 - De Euro Loterij is op zoek naar een prijswinnaar van 200.000 euro. Het gaat om een 58-jarige inwoner uit Almere die tijdens de trekking van 23 juli 2011 in een klap twee ton rijker is geworden, maar tot nu toe niets van zich heeft laten horen.

De winnaar van de Euro Loterij won met de getallen 2-3-1-2-2-2. De Lotto heeft geprobeerd contact te zoeken met de winnaar, die sinds 2007 meespeelt, maar zonder resultaat. De winnaar wordt verzocht zich bij De Lotto in Rijswijk te melden om de prijs in ontvangst te nemen.

Lotto Jackpot
Zaterdag 5 november is de Jackpot niet gevallen. Dat betekent dat de Lotto Jackpot aanstaande zaterdag goed is voor maar liefst 9 miljoen euro. De hoofdprijs van de Euro Loterij is aanstaande zaterdag, zoals elke week, weer 200.000 euro.

Iedereen wint met Lotto
Niet alleen spelers van Lotto winnen met Lotto, maar ook goede doelen winnen. Lotto is een product van De Lotto en alle opbrengsten komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van De Lotto in 1961 is er meer dan 1,3 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan via NOC NSF. Naast de topsport profiteren ook de breedtesport en talentontwikkeling van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranje Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de KWF Kankerbestrijding is sinds de oprichting zo'n 500 miljoen euro afgedragen.

*




Razende Robot Reporter