Gemeente Bronckhorst
---

Informatieavond Ontwikkelingsvisie stad Bronkhorst op 7 november

In nauwe samenwerking met de inwoners, de ondernemers en de Belangroep Stad Bronkhorst heeft de gemeente Bronckhorst in 2007 een Ontwikkelingsvisie voor de stad Bronkhorst opgesteld. In 2008 stelde de raad de Ontwikkelingsvisie Bronkhorst vast. In deze visie is ook een uitvoeringsprogramma voor de toekomstige toeristische ontwikkelingen van Bronkhorst opgesteld.

Projecten en initiatieven
Vanuit de Ontwikkelingsvisie zijn de afgelopen jaren een aantal projecten gerealiseerd, zoals het ontwikkelen van een stadswandeling, het opzetten van een cultureel programma en de aanleg van het fietspad tussen Bronkhorst en Olburgen. Ook zijn er particuliere en gemeentelijke initiatieven. Voordat deze verder worden uitgewerkt informeren wij de inwoners, de ondernemers en andere belanghebbenden in het stadje Bronkhorst.

Informatiebijeenkomst
Op 7 november a.s. om 19.30 uur organiseren wij in de Kapel in Bronkhorst een informatiebijeenkomst. Graag informeren wij geïnteresseerden dan over de laatste stand van zaken met betrekking tot de Ontwikkelingsvisie én presenteren we bestaande initiatieven. Inwoners en andere betrokkenen hebben wij persoonlijk aangeschreven.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom. De Kapel is vanaf 19.00 uur geopend.

Hengelo (Gld), 28 oktober 2011

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Ellen Somsen, cluster Communicatie, tel. (0575) 75 04 69.


---- --