KPN NV

Persbericht

Thorsten Dirks benoemd in Raad van Bestuur KPN

Datum

7 november 2011

Nummer

049p

KPN maakt bekend dat de Raad van Commissarissen de heer Thorsten Dirks formeel heeft benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van de onderneming.

Tijdens een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders maandag 7 nov zijn de aandeelhouders hierover geïnformeerd.

Jos Streppel, voorzitter van de Raad van Commissarissen: 'In de nieuwe strategie die KPN op 10 mei jl. heeft bekend gemaakt, zijn de mobiele internationale activiteiten een belangrijke pijler. Daaruit vloeit logischerwijs voort dat ook in de Raad van Bestuur een persoon de internationale focus heeft. Met de heer Dirks benoemen wij iemand die al enige tijd de mobiele internationale activiteiten succesvol aanstuurt en die veel waardevolle ervaring meebrengt.'

Thorsten Dirks (48) trad in 1996 in dienst bij E-Plus waar hij diverse management functies vervulde. In 2007 werd hij benoemd tot CEO. Laatstelijk kreeg Dirks de verantwoordelijkheid voor alle internationale mobiele activiteiten van KPN, na het aantreden van Eelco Blok als CEO van KPN. Thorsten Dirks zet zijn verantwoordelijkheid voor Mobile International in de Raad van Bestuur voort en blijft CEO van E-Plus.

Voor meer informatie: