Limo-lunch met Stichting NEW-X


Juryleden en businesspartners maken op spectaculaire wijze kennis met elkaar

ZOETERMEER, 20111026 -- Stichting NEW-X heeft ter kennismaking en ter voorbereiding op de Kick Off van de ManagementXperience op 24 november, een limo-lunch voor haar businesspartners en juryleden georganiseerd. De limousine vertrekt op 7 november vanaf 2B-Home Business Centre te Zoetermeer en zal 2 maal gedurende anderhalf uur rondrijden. Onder het genot van een lunchmaaltijd worden de juryleden en businesspartners geïnterviewd met betrekking tot de ManagementXperience 2011/2012 ‘Het Nieuwe Werken’. Tijdens de lunch worden TV opnamen gemaakt voor de Kick Off.

 ManagementXperience 2011/2012 ‘Het Nieuwe Werken’


Stichting NEW-X is een initiatief van de HCRM group om kennis te ontwikkelen en te delen met organisaties en instellingen op het gebied van sociale innovatie en organisatieontwikkeling. Stichting NEW-X gaat hiertoe bijzondere ManagementXperiences en Masterclasses organiseren. De eerste ManagementXperience draait om Het Nieuwe Werken. Verscheidene managementteams zullen via bijzondere methodes en technieken werken aan een businesscase waarvan het thema Het Nieuwe Werken is.  Het eindresultaat is een op maat gemaakt businessplan voor de implementatie van Het Nieuwe Werken. Het team dat de grootste ontwikkelingen doormaakt wordt beloond met de Management Award 2011/2012.


Businesspartners

Niet alleen Stichting NEW-X zet zich in voor de ontwikkeling van kennis in en tussen de deelnemende organisaties. Ook de businesspartners van de stichting dragen bij aan het succes van de ManagementXperience.  Hieronder vallen o.a. TNO, Values Online, HET-NIEUWE-HRM, Haagse Hogeschool, SeaCityLady, DEB-team, Crealogic,  HCRM group en Nive, de Nederlandse vereniging voor managers.


Juryleden


Een deskundige vakjury zal haar oordeel uitspreken tijdens het veranderkundige traject welke de organisaties doorlopen. Dit onder voorzitterschap van drs. Gert van der Houwen M.Sc.  (directeur NIVE, secretaris Koning Willem I Stichting en voorzitter MKB Den Haag). De overige juryleden zijn Frank van Aken (directeur TNO), Deborah Gravenstijn (Judoka met Olympisch eremetaal & mental coach), Cees de Reus (Directeur HCRM group en bestuurslid Stichting NEW-X) en Jan Waaijer (burgemeester van Zoetermeer).

De limousine vertrekt op 7 november vanaf 2B-Home Business Centre te Zoetermeer en zal 2 maal gedurende anderhalf uur rondrijden. Onder het genot van een lunchmaaltijd worden de juryleden en businesspartners geïnterviewd met betrekking tot de ManagementXperience 2011/2012 ‘Het Nieuwe Werken’. Tijdens de lunch worden TV opnamen gemaakt voor de Kick Off.





Ingezonden persbericht