JUVO nu verkrijgbaar in heel Nederland


Na een succesvolle introductie in Apeldoorn een landelijke uitrol.

APELDOORN, 20111107 -- Juvo is een natuurlijke maaltijdvervanger gemaakt van ruim 55 gevriesdroogde groenten, fruit, paddenstoelen, wieren, mineralen, vitaminen en meer. De webshop www.GoJuvo.nl heeft eerst 6 maanden promotie gemaakt in Apeldoorn en omgeving en heeft daar inmiddels een vaste groep tevreden gebruikers die met gemak werken aan hun gezondheid. Vanaf 1 november wordt landelijk campagne gevoerd om meer mensen te bereiken die op een gemakkelijke manier gezond willen eten, fit willen blijven en hun gewicht willen beheersen.

Juvo is ontwikkeld door oncoloog James Hwang die na jaren studie naar de relatie tussen gezondheid en voeding een natuurlijke maaltijdvervanger heeft ontwikkeld. Hwang heeft gekozen voor een plantaardig dieet en heeft dit aangevuld met o.a. ijzer, calcium en B-vitaminen zodat er geen voedingsstoffen ontbreken. 

In tegenstelling tot de beroemde dieeten geeft Juvo volledige en uitgebalanceerde voeding. Er worden geen componenten weggelaten. Het lichaam wordt niet gefopt met water en vezels. Doordat het lichaam alls krijgt wat het nodig heeft balanceert het zichzelf, wordt de weerstand hoger en voelen mensen zich fitter. Dit uit zich o.a. in minder uren slaap per nacht en een zichtbaar gezondere huid.

In Korea, de USA en Italië is JUVO al geruime tijd op de markt en verkrijgbaar bij de betere health food winkels. Ook in Nederland hoopt JUVO volgend jaar in de schappen van drogist, reform- en natuurvoedingswinkels te liggen.