Ingezonden persbericht


PERSBERICHT:

Sterrenchefs en topsommeliers vullen jaarbeurs Utrecht met culinaire inspiratie. Nationale en internationale gastronomie komen samen.

Velserbroek, 29 September 2011: De jaarbeurs in Utrecht staat op 7 & 8 November 2011 in het teken van kwalitatieve en inspirerende Gastronomie. Dit jaarlijks terugkerend vakevenement Gastronomie2011 (www.gastronomie2011.nl) brengt de top van de Nederlandse Gastronomie van zowel keuken als bediening bij elkaar met als doel kwaliteit en het geven van inspiratie. Nationale en internationale horeca leveranciers presenteren zich rondom de aanwezige kookeilanden welke het toneel vormen van vele kookdemonstraties door sterrenchefs. Tevens worden er interactieve interviews gegeven onder leiding van Ivo Niehe en Philip Freriks aan ondermeer: Peter Bruins, Peter Klosse, Ilja Gort, Lucas Rive, Erik van Loo, Ron Blaauw en de directie Van der Valk.

Initiatiefnemer van dit culinaire evenement is Uitgeverij Vizier, welke onder andere uitgever is van de vakbladen Chef's Magazine en HorecaVizier. Beide titels behoren tot de grootste horecabladen van Nederland.