KPMG

Actualia IFRS 2011, Eindhoven

In de eerste helft van november vinden seminars over actuele ontwikkelingen op het gebied van International Financial Reporting Standards (IFRS) plaats.

Tijdens dit seminar gaan de sprekers nader in op de stormachtige ontwikkelingen in IFRS. Naast gewijzigde standaarden (zoals IAS 19 Revised Employee Benefits en IAS 1 amended betreffende financial statement presentation) en nieuwe standaarden (zoals IFRS 10 Consolidated Financial Statements en IFRS 11 Joint Arrangements) besteden zij aandacht aan enkele gepubliceerde ontwerpstandaarden. Zij geven aan wat de mogelijke impact van de gewijzigde en nieuwe regels op de Nederlandse verslaggeving is. Ook besteden de sprekers aandacht aan praktijkervaringen met enkele reeds bestaande standaarden.

Het seminar is voornamelijk bedoeld voor financiële managers en controllers van ondernemingen die te maken hebben met IFRS. De sprekers zijn verbonden aan het Department of Professional Practice (DPP), de vaktechnische afdeling van KPMG.

Voor deze bijeenkomst is de PE-puntenregeling van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA, voorheen NIVRA) van toepassing. Bijwonen levert 2 PE-punten op.

Het programma start om 14.00 uur en wordt om 17.00 uur afgesloten met een borrel.

Datum en locatie

Dit seminar wordt gehouden op dinsdag 8 november in het PSV Stadion te Eindhoven.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Renée Crama, (020) 656 7752 of per e-mail.

Aanmelden
U kunt zich via onderstaande button aanmelden. Aan deelname zijn voor u geen kosten verbonden. U ontvangt een week voor de bijeenkomst een bevestiging en routebeschrijving.