Gemeente Papendrecht

Persbulletin 27 oktober 2011

Vrijwilligers nodig? Kom 8 november naar theater De Willem Papendrechtse en/of regionale clubs, verenigingen en instellingen die nog wel vrijwilligers kunnen gebruiken, worden uitgenodigd zich dinsdagavond 8 november te presenteren in Theater de Willem. Inwoners tussen de 62 en 67 jaar hebben voor deze avond een uitnodiging ontvangen en ook andere inwoners zijn van harte welkom. Geïnteresseerden kunnen vanaf 19.00 uur kennismaken met uw organisatie tijdens `Hoezo niet Actief?!' U kunt met hen van gedachten wisselen over de mogelijkheden in het brede scala van het Papendrechtse vrijwilligerswerk en eventuele vragen beantwoorden. De avond heeft een kleinschalig en informeel karakter en geeft alle ruimte om te kijken welke organisatie het meest bij welke vrijwilliger past.

Heeft u een schreeuwend tekort aan vrijwilligers? Dan mag u `Hoezo niet Actief?!' niet missen.
Meer informatie? Kijk op: www.papendrecht.nl.

Deze informatieavond is georganiseerd door de gemeente Papendrecht, Steunpunt Vrijwilligerswerk Papendrecht, de Wmo adviesraad Papendrecht en Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP).

Uw organisatie in de gemeentegids?
Ook in 2012 verschijnt een gemeentegids in Papendrecht. De gemeentegids wordt uitgegeven door Akse Media; de gemeente levert de gemeentelijke informatie. Veel bedrijven en instellingen in Papendrecht ontvingen van Akse Media een automatische mailing (per e-mail) met een unieke, persoonlijke inlogcode. Met deze persoonlijke inlogcode kunt u zelf via internet uw eigen gegevens naar wens aanpassen.

Niet-commerciële organisaties
Heeft u deze code niet ontvangen en wilt u (als niet-commerciële organisatie) wel een gratis vermelding in het adressengedeelte van de nieuwe gemeentegids? Neemt u dan contact op met Akse Media: o per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. gemeenteg ids Papendrecht);

o telefonisch: (0223) 67 30 10 (redactie Akse Media); o schriftelijk: Akse Media (t.a.v. gemeentegids Papendrecht, Postbus 6033, 1780 KA Den Helder).

Commerciële organisaties
Bedrijven die willen adverteren in de gemeentegids, kunnen contact opnemen met Jolanda Aggenbach van Akse Media via j.aggenbach@quicknet.nl of t. 06-58824548.

Persbericht jeugdcentrum Interval
Kinderdisco in Interval
Vrijdag 4 november is er weer een kinderdisco in Jeugdcentrum Interval. Vanaf 19.00 uur zijn de kinderen tussen de 6-12 jaar weer van harte welkom in de grote zaal om te dansen op de muziek van onze vast DJ's. De toegang van de disco is EUR1,50 en de kinderen moeten na afloop binnen opgehaald worden door een volwassene. Deze avond heeft geen thema, maar wil je weten wat er nog allemaal op de agenda staat? Alle informatie over de kinderdisco en al onze andere activiteiten kun je vinden op www.intervalpapendrecht.nl.