Gemeente Ubbergen


Nieuws

Uitnodiging inloopavond N840

De provincie Gelderland nodigt u uit voor een inloopavond over de verbetering van de N840 in de gemeenten Ubbergen en Millingen aan de Rijn. U bent van harte welkom op dinsdag 8 november tussen 17.00 tot 19.30 uur in het gebouw van Schutterij Vriendenkring, Steenheuvelsestraat 39 in Leuth.

De provincie Gelderland onderzoekt de mogelijkheden om de doorstroming, veiligheid en leefbaarheid langs de N840 in de gemeente Ubbergen en Millingen aan de Rijn te verbeteren.
De provincie presenteert 8 november de oplossingsrichtingen voor de gesignaleerde knelpunten op de N840. Bij de uitwerking hiervan zijn de uitkomsten van de informatieavond van 30 juni jl. betrokken.

Opzet inloopbijeenkomst

De bijeenkomst heeft geen programma: u kunt gewoon binnenlopen. Vooraf aanmelden is niet nodig. Medewerkers van de provincie en gemeenten zijn aanwezig om de plannen toe te lichten. Uiteraard horen wij graag wat u van de maatregelen vindt. U kunt uw mening op een reactieformulier kenbaar maken. Deze is ook te downloaden via internet. De provincie neemt de reacties mee bij het opstellen van het definitieve plan. Uiteraard houden we u op de hoogte van de voortgang.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de projectsecretaris Brigitte Zennemers, telefoonnummer (026) 359 9291, e-mail: b.zennemers@gelderland.nl
Of kijk op de website www.gelderland.nl/N840